joi, 12 noiembrie 2015

Identitatea BUN

  • un partid de centru-stânga , care se înscrie în tradiția de centru-stânga a unei modernități europene, care poate asigura statutul de bunăstare, accesul universal la educație și sănătate și se înscrie în lupta pentru promovarea și apărarea drepturilor fundamentale ale omului, în legile țării.
  • un partid național,  pentru că promovează unitatea și solidaritatea națională, se află în slujba apărării interesului public, a națiunii și a unui popor român.
  • un creștin-democrat partid,  întrucât sunt la baza valorilor morale ale creștinismului, pe care le va promova în viața politică și socială.
Blocul Unității Naționale , răspunzător în plin de rolul politicii românești în actuala și perspectiva etapă, cheamă în jurul său toate forțele politice, pe toți cetățenii țării, pentru apărarea valorilor și interesului național al României.
Vom transpune în realitate programul politic, promovând în alegerile locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale doar candidații care corespund principiilor și idealurilor Blocului Unității Naționale:  100% BUN.


-


În atenția celor care vor să schimbe ceva 
în bine pentru România!
Cei care vor să schimbe societatea , trebuie să cucerească mai întâi puterea politică!
Cu proteste și revolte, nu rezolvi nimic.
Uite cum faci dacă vrei să schimbi ceva.
Te inscrii in partid, te faci organizatie si la alegerile viitoare, candidezi tu si cei care vor binele Romaniei.
Toate documentele și formalitățile necesare pentru a funcționa în legalitate.
Primăria este obligată să vă acorde spațiu pentru sediu, 
dar în limita posibilităților.
Alta varianta este sa faci Partidul, dar nu este asa simplu.


Pentru indrumare luați legătura cu doamna Florentina 
https://www.facebook.com/florentina.szabo.52  


Un comentariu:

Sfîrșitul Democrației ?

  Blocul Unității Naționale     Ordonanța de comasare aflată în transparență decizională prevede că „la alegerile din 9 iunie 2024, cu excep...